Wegtransport

Op het gebied van wegtransport heeft Daroni Logistics u bijzonder veel te bieden. Wij vervoeren uw kleine, grote en speciale ladingen door heel Europa.

Wegtransport voor grote en kleine zendingen

Wilt u heel Europa gedekt hebben via 1 partner? Transport via Daroni Logistics is de oplossing. Wij verzorgen voor u het wegtransport van zowel grote vrachten (FTL) als kleine (LTL) vrachten. Onze acceptabele tarieven, gespecialiseerde medewerkers en snelle transittijden zorgen voor een efficiënt wegtransport van uw pakketten, pallets en dozen van plaats A naar B. Doordat wij de opties Full Truck Load (FTL) en Less Truck Load (LTL) aanbieden, is het voor u extra voordelig om kleinere vrachten te versturen.

Extra efficiëntie door aanvullende diensten

Heeft uw lading extra zorg nodig? Wij hebben een uitgebreid pakket aan opties als het gaat om aanvullende diensten. Een voorbeeld daarvan is ons temperatuur gecontroleerd vervoer. Wij zorgen ervoor dat uw zending gedurende alle fases van het wegtransport op de juiste temperatuur wordt gehouden. Daarnaast bieden wij u ook nog de mogelijkheid om uw transport te combineren met opslag en crossdocking. Heeft het transport van uw vracht bovengemiddeld haast, maar is spoedtransport vanwege de kosten geen mogelijkheid? Dan bieden wij u ook nog een tussenweg aan. Via onze semi-spoed optie is uw zending binnen no-time op de plaats van bestemming en blijven u de kosten van een spoedtransport bespaard.

Een voorbeeld uit de praktijk

Een leverancier van computerartikelen kiest voor een grote vracht richting het binnenland van Griekenland. Voor hen is de optie Full Truck Load dus de beste optie. De planner van Daroni Logistics zorgt dat de snelste en veiligste route wordt genomen door de chauffeur. Binnen enkele dagen na het laden, is het alweer tijd om te lossen op de afgesproken locatie. De vracht is op tijd afgeleverd!