Value added services

De medewerkers van Daroni Logistics kunnen uw zending mee helpen uitpakken, installeren of testen.

Extra zorg voor uw zending

Daroni Logistics zal waar nodig extra aandacht aan uw zending besteden als u daar om vraagt. U kunt een keuze maken uit heel wat taken waarbij onze medewerkers u ondersteunen. Hieronder zijn enkele voorbeelden te vinden. Mocht u toch nog twijfels hebben over de haalbaarheid. Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

  • U heeft een grote zending die voorzichtig uitgepakt moet worden. U bent er niet helemaal gerust op dat er op locatie zorgvuldig mee om wordt gesprongen. U kiest voor de diensten van onze ervaren chauffeur. Op deze manier bent u op de hoogte van degene die verantwoordelijk is voor uw pakket.
  • U heeft medische apparatuur die op op een bepaalde manier aangesloten dient te worden. U kunt onze medewerkers erop vertrouwen dat dit op de goede manier gebeurt. Door voor onze extra diensten te kiezen, kiest u voor zekerheid en betrouwbaarheid. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid dat wij de apparatuur direct op locatie ook testen. Dit uiteraard naar dat onze chauffeurs de juiste trainingen hebben gevolgd.

Persoonlijk advies van onze klantenservice

Heeft u vragen over onze value added services, dan staat onze klantenservice voor u klaar om al uw vraagtekens weg te nemen. Ons klantenservice-team heeft jarenlang ervaring in de transport wereld en kan daardoor uw zorgen en stress volledig uit handen nemen. Wij weten precies wat u nodig heeft en helpen u bij het vinden van de meest geschikte en voordelige opties.