Opslag en warehousing

De opslag en warehousing van uw voorraad uitbesteden? Daroni Logistics is precies wat u zoekt. Ook nemen wij graag uw voorraadbeheer op ons.

Voordelen van opslag en warehousing

Heeft u een voorraad maar kunt u het niet direct kwijt? Bij Daroni Logistics zorgen wij voor de opslag van uw goederen. Onze opslagpunten zijn gesitueerd op strategische plekken zodat uw vracht zo snel en efficiënt mogelijk kan worden verplaatst. Als u ervoor kiest om Daroni Logistics uw opslag en warehousing te laten faciliteren, kunt u veel geld en tijd besparen. Stelt u voor dat u zelf voor een opslagruimte moet zorgen. Vaak houdt het daar nog niet bij op. Goed personeel op locatie is ook een must. Door dit allemaal uit handen te geven, worden u een hoop zorgen bespaard.

Voorraadbeheer

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u opslaan. Via ons voorraadbeheer kunt u gemakkelijk inzien of u producten tekort komt of juist genoeg op voorraad heeft. Onze ervaren medewerkers helpen u bij het vinden van de meest geschikte locatie voor het opslaan van uw producten. Als u voor Daroni Logistics kiest als partner op het gebied van opslag en warehousing, zorgen wij dat u zo snel en efficiënt mogelijk kunt leveren aan uw klanten.

Persoonlijk advies van onze klantenservice

Heeft u vragen over onze opslagmogelijkheden, dan staat onze klantenservice voor u klaar om al uw vraagtekens weg te nemen. Ons klantenservice-team heeft jarenlang ervaring in de transportwereld en kan daardoor uw zorgen en stress volledig uit handen nemen. Wij weten precies wat u nodig heeft en helpen u bij het vinden van de meest geschikte en voordelige manier van opslag en warehousing.

Een voorbeeld uit de praktijk

Bent u met uw bedrijf uw kleine lokale opslagruimte volledig ontgroeid en is het te duur om zelf een grotere ruimte te laten bouwen? Via Daroni Logistics is het mogelijk om het opslag en voorraadbeheer volledig uit handen te geven. Heeft u veel klanten in het oosten van het land? Dan zorgen wij dat uw voorraad op een strategisch interessante plek wordt opgeslagen.