Diensten

 

Spoed Transport

Zo spoedig mogelijk uw zending van A naar B? Heeft u belangrijke documenten, of meerdere pallets die, nationaal of internationaal, met spoed geleverd moeten worden?

Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij iedere zending voor u vervoeren.

De voordelen van 073koeriers;

* Binnen 30 minuten wordt de zending bij u opgehaald

* Zonder omwegen direct naar de bestemming

* Automatische afmelding van uw opdracht per e-mail

* 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

* Flexibel en betrouwbaar

Medical

Medicijnen, onderzoeksmateriaal, vertrouwlijke patiëntengegevens, medische apparatuur, bloedproducten, het moet allemaal wel eens vervoerd worden. Van de apotheek naar een patiënt, van een huisarts naar het lab, of van het ene ziekenhuis naar het andere. Al deze zaken vereisen hun eigen specifieke aanpak. Vaak is er spoed mee gemoeid. Het moet niet alleen snel, maar het moet vooral ook op de goede plek terecht komen. Op de juiste afdeling en bij de aangewezen contactpersoon.

Een medisch apparaat voor de behandelruimte heeft geen functie in een magazijn, onderzoeksresultaten kunnen onbetrouwbaar worden als het monstermateriaal niet binnen de gestelde termijn op het lab arriveert en medicijnen verliezen hun werking als ze niet onder de vereiste condities worden vervoerd. 073koeriers zorgt ervoor dat alles op de goede plek komt.

E-commerce

Onze vestiging in Den-Bosch wordt door meerdere klanten ook gebruikt als forward stock location (FSL). Een FSL is een opslagplaats waar veelal strategische producten opgeslagen worden die binnen een straal van 100 kilometer binnen een uur op locatie kunnen zijn.

Monteurs hoeven niet meer naar uw bedrijf, maar kunnen op locatie wachten op het onderdeel. Dit bespaart u veel tijd en het probleem van uw klant wordt direct opgelost. Wij picken de orders direct na ontvangst van uw opdracht en maken deze verzendklaar op de door u gewenste manier. Uiteraard kunnen wij ook het transport naar de eindbestemming verzorgen.

Deze service bieden wij 24/7 aan op onze eigen locatie in Den-Bosch en in combinatie met samenwerkende partners in Tilburg, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht.

 

High Value

Het vervoer van hoogwaardige, kostbare producten is specialistenwerk. Door de toenemende criminaliteit wordt het steeds belangrijker te kiezen voor een transporteur die veiligheid voor chauffeur én goederen hoog in het vaandel heeft staan.

De voordelen van 073koeriers:

*Bij hi-tech vervoer alleen gebruik van kastenwagens met luchtvering
*Auto’s voorzien van voertuigvolgsysteem alarmsysteem en extra veiligheidssloten
*De voertuigen zijn vanuit de lucht te herkennen door grote cijfercombinaties op dak
*Chauffeurs hebben actuele lijsten van bewaakte parkings door geheel Europa
*Duidelijke procedures bij eventuele calamiteiten
*Consequente leegmelding van voertuigen bij onze opdrachtgevers
*Om auto’s non-stop te kunnen laten rijden kunnen we een 2e chauffeur inzetten

 

Overnight service

Is bezorging dezelfde dag niet noodzakelijk, dan kunt u kiezen voor Overnight Service. Meldt u de zending vandaag voor 15:00 uur aan, dan wordt deze de volgende dag (tussen 09.00 en 18.00 uur) bezorgd. Het is mogelijk een dagdeel te kiezen voor aflevering van uw zending. Bijvoorbeeld tussen 09.00 en 13.00 uur of juist na 13.00 uur. Deze koeriersdienst verloopt via een landelijk netwerk met collega koeriers waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft.

 

Worlwide Express

Voor zendingen naar het buitenland kunt u ook bij ons terecht. Binnen (west) Europa kunnen wij koeriers-kwaliteit leveren met bijbehorende service. Tevens is het mogelijk om uw zending via ons wereldwijd (incl. Europa), op basis van transport, te laten verzorgen wat voor natuurlijk financeel voordeel biedt. Er moet rekening gehouden worden met levertijden van 24 tot 72 uur. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

 

Voorwaarden

Al onze leveringen zijn volgens de volgende voorwaarden:

A.V.C. Algemene vervoerscondities 2002 S.V.A. stichting vervoer adres.
A.V.K. Algemene voorwaarden voor koeriersdiensten.
C.M.R. Vervoer betreffende de overeenkomst tot internationaal vervoer van goederen over de weg.
bovenstaande bepalingen kunnen gratis worden aangevraagd bij www.vervoeradres.nl